Om Digitalformidling.no

Digital formidling er essensielt innen både kommunikasjonsfaget og markedsføring.

Døgnet har fortsatt bare 24 timer, og jeg som potensiell mottaker kan kun konsentrere meg om én ting (et budskap) om gangen (enkelte kvinner hevder imidlertid å være overmennesker på dette punktet!) Så selv om det aldri har vært flere kanaler man kan benytte til (digital) formidling, er begrensningene klare: mulig eksponeringstid ovenfor mottaker, og (den begrensede) oppmerksomheten til den samme karen/frøkna.

Når informasjonsmengden stadig vokser, og mottakernes kapasitet er sprengt (BOOOM!), så sier det seg selv at det kun er de kløktigste som når frem med sitt budskap. Digital formidling har blitt et viktig fagområde, og kunnskap her kan være en suksessfaktor for bedrifter og organisasjoner.

Denne bloggen har som mål å heve kunnskapen innen digital formidling, både for bloggforfatteren selv, og for leserne. Digitalformidling.no skrives som en semesteroppgave/refleksjonsblogg i faget Digital formidling ved Universitetet i Agder. Så klikk følg – og lær mer om et viktig fagområde med meg!

signatur-martin

Martin Granum er bosatt i Kristiansand, men er opprinnelig trønder født med løsbart og ski på beina. Han er tidligere utdannet økonom fra Norges Handelshøyskole i Bergen, selv om den faglige interessen i stor grad heller mot kommunikasjon, innholdsproduksjon og markedsføring. De siste årene har den joviale trønderen jobbet med produksjon av innhold på nett (primært tekst, men også noe kode og design) gjennom eget selskap. Nå var imidlertid tiden inne for kompetanseheving og nye impulser, så du finner om dagen den ivrige skruen på Universitetet i Agder, hvor han studerer Kommunikasjon og medieproduksjon.